Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Final presentation

Today was the presentation for Stand Up Architecture. I wasn’t quite finished and the main thing to do until the deadline is to finish the research which includes design implications, calculation of the mass for the foundation and where you could place a floating structure.

So now it’s working to finish the research as well as the final essay.

 

http://content.yudu.com/Library/A15m12/FinalPresentation230/resources/index.htm?referrerUrl=http%3A%2F%2Fwww.yudu.com%2Fitem%2Fdetails%2F43290%2FFinal-Presentation-23-03-2009  

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft